servicii perfect vision style

Despre noi

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul opticii medicale,incercam sa va oferim cele mai bune servicii, toate informatiile dorite de catre dumneavoastra, rame si lentile de cea mai buna calitate, lentile de contact cosmetice si cu dioptrii.

Serviciile noastre constau in determinari de dioptrii, consultatii oftalmologice oferite de catre un medic specialist, fund de ochi,tensiune oculara, keratometrie, biomicroscopie, toate fiind oferite cu aparatura de ultima generatie.

Examinarea fundului de ochi permite vizualizarea papilei optice, a retinei si a vaselor de sange.Examinarea se face cu oftalmoscopul HEINE BETA 200 sau cu biomicroscopul,iar in urma acestui examen se recomanda evitarea conducerii autoturismului.

Afectiunile care sunt depistate in urma examenului fund de ochi sunt:

  • ateroscleroza

  • hipertensiunea

  • diabetul

  • boli de sange
Examenul tensiunii oculare(presiune intraoculara) masoara presiunea care se afla in interiorul ochiului si care se efectueaza cu tonometru ICARE si este masurata in milimetri coloana de mercur iar valorea normala este intre 10 si 20 mm coloana de mercur.
Cresterea tensiunii intraoculare poate duce la aparitia glaucomului.
Keratometria este folosita pentru a masura curbura corneei si pentru a detecta diverse neregularitati ale formei acesteia.Aceste masuratori includ calcularea puterii intraoculare a cristalinului in vederea operatiei de cataracta,adaptarea lentilelor de contact cat si prezenta astigmatismului.

Astigmatismul este o boala oftalmologica manifestata prin deformarea corneei care atrage o imagine defectuoasa a razelor de lumina in globul ochelar.

Miopia este un defect al vederii, viciu de refractie, care se manifesta prin imposibilitatea de a distinge clar obiectele situate la o distanta. Globul ocular al persoanelor miope este mai alungit, asa ca imaginea obiectelor privite se formeaza in fata retinei si corectia se face cu lentile concave sau divergente.

Hipermetropia este un viciu de refractie, caracterizat prin formarea imaginii in spatele retinei ceea ce face ca imaginea sa devina incetosata iar corectia se face cu ajutorul lentilelor convergente.